Nasze drinki i nalewki. | Forum wędkarskie


Portal ludzi z pasją tworzony przez ludzi z pasją

Sztuczna inteligencja jest niczym przy prawdziwej głupocie. Mou Jin


Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Ostatnie Fotki

Sumik 131cm
Sum ok. 30kg
Sum ok. 30kg
Nowy popychacz pontonowy ;o)
Sumy na woblery Sowa
Dwa razy 2m+ na Sowę
Rekordowy sandacz na Woblera Sowa
Nasza moc w polaczeniu z Woblerami Sowa

Na forum na skróty

Wynajmę łódkę w Paryżu w celach wędkarskich i turystycznych

Wynajmę łódkę w Paryżu w celach wędkarskich i turystycznych Wynajmę łódkę w Paryżu w celach wędkarskich i turystycznych
Kliknij w obrazek żeby zobaczyć szczegóły

Witamy na stronie poświęconej rekinowi słodkowodnemu ;)

Na tym forum dowiecie się jak złowić suma, jaki potrzebujecie sprzęt do tego celu, jakich metod najlepiej użyć do łowienia tej ryby, a także zobaczycie duże sumy łowione przez naszych użytkowników, rekordowe sumy w Polsce i na świecie i wiele innych informacji dotyczących Suma Europejskiego i nie tylko. Zapraszamy wszystkich do zarejestrowania się i aktywności na Naszym Portalu.

Zobacz temat

/ INNE / Kulinaria

 
Nasze drinki i nalewki.

Grzegorz Petryna

Offline

Bo wiesz doskonale ile pracy w to włożyłeś, i nie chcesz szybko wypić bo za chwilę znowu byś musiał tyle pracy w to włożyć. Haha
 

Radzio Kielbasa

Offline

Pracy jak pracy, ale ile czasu trzeba żeby smakowałoOkok
 

Grzegorz Petryna

Offline

Cytat z filmu "Wesele" W. Smarzowskiego: "Wódka ma poniewierać, a nie smakować". Haha
 

Robert Milner

Offline

Radzio, to podobnie jak ja - też stoi 15l po I fermentacji. I też musi poleżeć myślę że spokojnie do wiosny. Winko z ciemnych winogron z dodatkiem malin, prawie sam sok, wody dolałem może ok 3l celem rozpuszczenia cukru. Już klarowne i da się pić. Wyszło jako słodkie.
Życie to nie bajka o rybaku i złotej rybce.
 

Damian Poweska

Offline

Moja matka robi żurawinówkę, też bardzo dobra naleweczka Usmiech
 

Radzio Kielbasa

Offline

Robert Milner napisał(a):

Radzio, to podobnie jak ja - też stoi 15l po I fermentacji. I też musi poleżeć myślę że spokojnie do wiosny. Winko z ciemnych winogron z dodatkiem malin, prawie sam sok, wody dolałem może ok 3l celem rozpuszczenia cukru. Już klarowne i da się pić. Wyszło jako słodkie.


U mnie po I fermentacji wyszło jakieś 25 l, robiłem z różowych winogron i też jako deserowe, powolutku klaruje i wyszedł piękny rubinowy kolorekPiwko
 

Marcin Szajda

Offline

Ala napisał(a):

Witam.
A ja polecam super rozgrzewacz .
3 szklanki gorącej herbaty,pół szklanki soku z malin,pół szklanki rumu.
Wlewamy do termosu i na rybki.




Może to antidotum postawi mnie na nogi Haha
Uwielbiam maliny Usmiech
Alicjo czy rodzaj rumu ma w tym przepisie znaczenie ? Czy to bez różnicy jaki rum zastosujemy ??
 

Longin B

Offline

Marcin, prawdziwy rum do herbaty to profanacja rumu. Nie mogę o takich rzeczach nawet czytać (bo mnie coś bierze). Czeski Tuzemak tez coś ostatnio na popularności stracił. Pozostaje polski, chyba nazywa się Seniorita.
 

Marcin Szajda

Offline

Mam trochę tego trunku, brat naprzywoził z Dominikany różne rodzaje, a do tematu woda w czajniku zaczyna się gotować Haha
 

Ala Pawelczyk

Offline

Marcin to był rozgrzewacz na rybkach.Mniemam,że Tobie potrzebny ;kop;.A więc pól szklanki soku+ pół szklanki rumu[jeśli w zbiorach jest -to50%lub inny].Powodzonka w ;kuracji;
 
Do góry

Przejdź do forum:

Hosting zdjęć wędkarskich

Wędkarski hosting zdjęć
Wygenerowano w sekund: 1.65
51,667,652 unikalne wizyty