dekalog | Forum wędkarskie


Portal ludzi z pasją tworzony przez ludzi z pasją

Nie należy lekceważyć drobnostek, bo od nich zależy doskonałość. -Michal Anio


Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Ostatnie Fotki

Sumik 131cm
Sum ok. 30kg
Sum ok. 30kg
Nowy popychacz pontonowy ;o)
Sumy na woblery Sowa
Dwa razy 2m+ na Sowę
Rekordowy sandacz na Woblera Sowa
Nasza moc w polaczeniu z Woblerami Sowa

Na forum na skróty

Wynajmę łódkę w Paryżu w celach wędkarskich i turystycznych

Wynajmę łódkę w Paryżu w celach wędkarskich i turystycznych Wynajmę łódkę w Paryżu w celach wędkarskich i turystycznych
Kliknij w obrazek żeby zobaczyć szczegóły

Witamy na stronie poświęconej rekinowi słodkowodnemu ;)

Na tym forum dowiecie się jak złowić suma, jaki potrzebujecie sprzęt do tego celu, jakich metod najlepiej użyć do łowienia tej ryby, a także zobaczycie duże sumy łowione przez naszych użytkowników, rekordowe sumy w Polsce i na świecie i wiele innych informacji dotyczących Suma Europejskiego i nie tylko. Zapraszamy wszystkich do zarejestrowania się i aktywności na Naszym Portalu.

Zobacz temat

/ MINI DZIAŁ KARPIOWY / Karpiowe forum ogólne

 
dekalog

Mariusz Kowalski

Offline

Za parę,paręnaście lat odezwą się obrońcy śledzi i co wtedy ?
 

Tomek Sztanka

Offline

Za paręnaście lat to śledzi już nie będzie a jeśli nawet to za duże pieniądze a w stawach pozostaną dla ciebie karpie i karasie. za 50 lat będziesz jadł jedzenie syntetyczne z automatu. Tfuuu!!! Jestem przekonany, że tego nie dożyję.
T.
T.
 

Mariusz Kowalski

Offline

Czyli po wyciągnięciu wniosków z Twojej ostatniej wypowiedzi trzeba jeść ryby póki jeszcze jest szansa.
 

Tomek Sztanka

Offline

Mariusz Kowalski napisał(a):

Czyli po wyciągnięciu wniosków z Twojej ostatniej wypowiedzi trzeba jeść ryby póki jeszcze jest szansa.


Mariusz trzeba jeść ryby, jak najbardziej, nawet złowione, ja mam dylemat bo ulubiona ryba na węglu /nie grill/ zrobiona to sum...po roku czasu brakuje mi siei wędzonej, okonia na zimnym i płotki smażonej, uklei i kiełbia krótkowąsatego bez obierania na gorącym głębokim masełku...
"Nienawidzę" tych naszych podlodowców z zazdrości o te piękne okonie, oglądam, spać nie mogę i piję by zapomnieć-bez efektów!!!
Liczę, że za rok dostanę zaproszenie, by z flaszencją za nimi chodzić...
Pozdrawiam
T.
 

Mariusz Kowalski

Offline

I tu się z Tobą zgadzam,menu bardzo dobre,nie wiem o co chodzi z tą ryba na węglu ale z ogniska z żaru robię .
 

Tomek Sztanka

Offline

Mariusz Kowalski napisał(a):

I tu się z Tobą zgadzam,menu bardzo dobre,nie wiem o co chodzi z tą ryba na węglu ale z ogniska z żaru robię .


To na starej kuchni węglowej robili bo temperatura stała i bez oleju na czosnkach krojonych świeżych z natką pietruszki i pół literka...
T.
 

Mariusz Kowalski

Offline

Czyli da radę zrobić w żarze z ogniska na patelni,na pewno skorzystam z przepisu bo bardzo zachęcający Okok
 

Tomek Sztanka

Offline

Mariuszu na żarze wszystko da radę z przyjemnością...
T.
 
Do góry

Przejdź do forum:

Hosting zdjęć wędkarskich

Wędkarski hosting zdjęć
Wygenerowano w sekund: 1.53
51,561,692 unikalne wizyty