Nie należy lekceważyć drobnostek, bo od nich zależy doskonałość. -Michal Anio
Na tym forum dowiecie się jak złowić suma, jaki potrzebujecie sprzęt do tego celu, jakich metod najlepiej użyć do łowienia tej ryby, a także zobaczycie duże sumy łowione przez naszych użytkowników, rekordowe sumy w Polsce i na świecie i wiele innych informacji dotyczących Suma Europejskiego i nie tylko. Zapraszamy wszystkich do zarejestrowania się i aktywności na Naszym Portalu.
dekalog
|
|
Offline |
Dodany dnia 26 grudnia 2013 10:59
|
Fusionista Kalisz Mój blog: kliknij! Postów: 2229 Data rejestracji: 15.09.12 |
Za parę,paręnaście lat odezwą się obrońcy śledzi i co wtedy ? |
|
|
Offline |
Dodany dnia 26 grudnia 2013 18:21
|
Weteran Warszawa Postów: 553 Data rejestracji: 16.01.11 |
Za paręnaście lat to śledzi już nie będzie a jeśli nawet to za duże pieniądze a w stawach pozostaną dla ciebie karpie i karasie. za 50 lat będziesz jadł jedzenie syntetyczne z automatu. Tfuuu!!! Jestem przekonany, że tego nie dożyję. T.
T. |
|
|
Offline |
Dodany dnia 26 grudnia 2013 18:26
|
Fusionista Kalisz Mój blog: kliknij! Postów: 2229 Data rejestracji: 15.09.12 |
Czyli po wyciągnięciu wniosków z Twojej ostatniej wypowiedzi trzeba jeść ryby póki jeszcze jest szansa. |
|
|
Offline |
Dodany dnia 09 marca 2014 07:12
|
Weteran Warszawa Postów: 553 Data rejestracji: 16.01.11 |
Mariusz Kowalski napisał(a): Czyli po wyciągnięciu wniosków z Twojej ostatniej wypowiedzi trzeba jeść ryby póki jeszcze jest szansa. Mariusz trzeba jeść ryby, jak najbardziej, nawet złowione, ja mam dylemat bo ulubiona ryba na węglu /nie grill/ zrobiona to sum...po roku czasu brakuje mi siei wędzonej, okonia na zimnym i płotki smażonej, uklei i kiełbia krótkowąsatego bez obierania na gorącym głębokim masełku... "Nienawidzę" tych naszych podlodowców z zazdrości o te piękne okonie, oglądam, spać nie mogę i piję by zapomnieć-bez efektów!!! Liczę, że za rok dostanę zaproszenie, by z flaszencją za nimi chodzić... Pozdrawiam
T. |
|
|
Offline |
Dodany dnia 09 marca 2014 07:27
|
Fusionista Kalisz Mój blog: kliknij! Postów: 2229 Data rejestracji: 15.09.12 |
I tu się z Tobą zgadzam,menu bardzo dobre,nie wiem o co chodzi z tą ryba na węglu ale z ogniska z żaru robię . |
|
|
Offline |
Dodany dnia 09 marca 2014 08:03
|
Weteran Warszawa Postów: 553 Data rejestracji: 16.01.11 |
Mariusz Kowalski napisał(a): I tu się z Tobą zgadzam,menu bardzo dobre,nie wiem o co chodzi z tą ryba na węglu ale z ogniska z żaru robię . To na starej kuchni węglowej robili bo temperatura stała i bez oleju na czosnkach krojonych świeżych z natką pietruszki i pół literka...
T. |
|
|
Offline |
Dodany dnia 09 marca 2014 08:27
|
Fusionista Kalisz Mój blog: kliknij! Postów: 2229 Data rejestracji: 15.09.12 |
Czyli da radę zrobić w żarze z ogniska na patelni,na pewno skorzystam z przepisu bo bardzo zachęcający |
|
|
Offline |
Dodany dnia 09 marca 2014 19:34
|
Weteran Warszawa Postów: 553 Data rejestracji: 16.01.11 |
Mariuszu na żarze wszystko da radę z przyjemnością...
T. |
|
Przejdź do forum: |