Wędzarnie Stacjonarne. Zrób To Sam ! | Forum wędkarskie


Portal ludzi z pasją tworzony przez ludzi z pasją

Jeżeli kochasz życie, nie trać czasu, bo z czasu składa się życie. -Benjamin Franklin


Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Ostatnie Fotki

Sumik 131cm
Sum ok. 30kg
Sum ok. 30kg
Nowy popychacz pontonowy ;o)
Sumy na woblery Sowa
Dwa razy 2m+ na Sowę
Rekordowy sandacz na Woblera Sowa
Nasza moc w polaczeniu z Woblerami Sowa

Na forum na skróty

Wynajmę łódkę w Paryżu w celach wędkarskich i turystycznych

Wynajmę łódkę w Paryżu w celach wędkarskich i turystycznych Wynajmę łódkę w Paryżu w celach wędkarskich i turystycznych
Kliknij w obrazek żeby zobaczyć szczegóły

Witamy na stronie poświęconej rekinowi słodkowodnemu ;)

Na tym forum dowiecie się jak złowić suma, jaki potrzebujecie sprzęt do tego celu, jakich metod najlepiej użyć do łowienia tej ryby, a także zobaczycie duże sumy łowione przez naszych użytkowników, rekordowe sumy w Polsce i na świecie i wiele innych informacji dotyczących Suma Europejskiego i nie tylko. Zapraszamy wszystkich do zarejestrowania się i aktywności na Naszym Portalu.

Zobacz temat

/ INNE / Kulinaria

 
Wędzarnie Stacjonarne. Zrób To Sam !

Filipka

Offline

Ulala nieźle Usmiech Szynek na kilka tygodni Usmiech Ja też niebawem ruszę na działkę podwędzić trochę mięska Usmiech
 

Viking

Offline

Stara ale jara i ileż pyszności tam można uwedzic .
 

Daniel Kozlowski

Offline

Filip Kwasnik napisał(a):

Łosoś wędzony Usmiech
forumsumowe.pl/h/fshzw_lojpg_b4b65.jpg

Boczek ,żeberka , słoninka i schab. Schab na szyneczkę a reszta do fasolki po bretońsku ,żurków itp. Usmiech

Filip jak przyzadziles lososia przed wedzeniem, musze wkoncu uwedzic jakas rybe.

forumsumowe.pl/h/fshzw_mieskai_sloninkajpg_7586d.jpg

forumsumowe.pl/h/fshzw_studzeniejpg_df8fc.jpg
Złów i wypuść.....a bedzie ci dane, to co najwiekszeFoto
 

Marcin Skawinski

Offline

Chciałem jeszcze kiełbasy z dodatkiem dzika nakręcić , ale po ostatnich wydarzeniach nigdzie się dziczyzny nie kupi przez jakiś czasPlacze
Rybki
 

Filipka

Offline

Tylko sól i natarłem na sucho. Nic więcej nie trzebaHaha
 

Mariusz Kowalski

Offline

Swojskie zawsze smakuje Okok
 

Filipka

Offline

I nie ma napulchniaczyHaha
 

Daniel Kozlowski

Offline

Filip Kwasnik napisał(a):

Tylko sól i natarłem na sucho. Nic więcej nie trzebaHaha


Filip nie wedzilem nigdy ryb, mozesz uchylic rabka , jakie ryby jeszcze wedzisz i jak je przygotowujesz?
Złów i wypuść.....a bedzie ci dane, to co najwiekszeFoto
 

Filipka

Offline

Raz pstrągi ,raz śledzie i w sumie tyle:/ hehe. Kilka razy łososia.

Tylko nacieranie solą na sucho a wędzenie jak zwykle u mnie na oko. Nigdy nie przykładam wagi do czasu wędzenia bo nigdy mi sie on dokładnie nie powtarza.

Aha węgorze dwa kiedyś wędziłem to je zostawiłem w solance na kilka dniOczko

Rybe ogólnie ciężko sknocić jak nie dajesz wysokiej temperatury. Ja ryby wędzę między 30 a 50 a ponoć to i tak za wysoka temperatura.
 

Zbigniew Konarzewski

Offline

Robota prosta rybkę do solanki na min 24 godz,następnie obsuszyć na hak i do dymu w temp ok 40 stopni. I już.
 
Do góry

Przejdź do forum:

Hosting zdjęć wędkarskich

Wędkarski hosting zdjęć
Wygenerowano w sekund: 1.59
51,732,992 unikalne wizyty