Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi. Jan Paweł II
Na tym forum dowiecie się jak złowić suma, jaki potrzebujecie sprzęt do tego celu, jakich metod najlepiej użyć do łowienia tej ryby, a także zobaczycie duże sumy łowione przez naszych użytkowników, rekordowe sumy w Polsce i na świecie i wiele innych informacji dotyczących Suma Europejskiego i nie tylko. Zapraszamy wszystkich do zarejestrowania się i aktywności na Naszym Portalu.
Nasze kulinaria.
|
|
Offline |
Dodany dnia 24 czerwca 2013 11:11
|
Stary Wyjadacz Rydułtowy Mój blog: kliknij! Postów: 403 Data rejestracji: 16.12.10 |
Dzięki za przepis, teraz do sklepu po produkty i pichcić . Pozdro. |
|
|
Offline |
Dodany dnia 24 czerwca 2013 11:15
|
Podglądacz po nawróceniu Radom Mój blog: kliknij! Postów: 105 Data rejestracji: 29.08.11 |
Mam nadzieje że będą smakować, nie zapomnij o sosach |
|
|
Offline |
Dodany dnia 14 września 2013 22:47
|
Fusionista --- XxX --- Mój blog: kliknij! Postów: 5281 Data rejestracji: 04.09.12 |
Tarta z grzybami Kruche ciasto czyli mąka, masło i jajko. Góra jak kto lubi Grzybki , serek zapiekany i pietruszka Ja czasem lubię z dodatkiem kurczaka Taki przepis mojej żony Polecam |
|
|
Offline |
Dodany dnia 15 września 2013 13:20
|
Podglądacz po nawróceniu Leżajsk Mój blog: kliknij! Postów: 133 Data rejestracji: 31.05.11 |
A ja polecam każdemu kociołek. Głównie robię w nim 10litrów gulaszu. Mój przepis to 1,5kg łopatki, 1kg kiełbasy, i jakie mięso mam , 2 przyprawy "chłopski garnek" papryczka chili, różne zioła, czosnek, . Resztę kociołka wypełniam cebulą, cukinią, ziemniakami, marchwią, pietruszką, selerem, porem, 1 jabłko + woda. Całość gotuję około 3 godziny, od czasu do czasu zamieszając. Dla mnie i dla wszystkich których częstuję to rewelacja, ostatnio często robię go na budowie i przyznam że jest to w miarę ekonomiczne, łatwe w zrobieniu i kociołek 10litrowy nakarmi 15 chłopów na budowie
https://www.grzeg... Blog inwestora w nieruchomości w U.K |
|
|
Offline |
Dodany dnia 15 września 2013 15:25
|
Fusionista Kalisz Mój blog: kliknij! Postów: 2229 Data rejestracji: 15.09.12 |
Super sprawa,na rybkach też miałem okazję jeść mięsko ziemniaczki i kapustę i smaczek bajka. |
|
|
Offline |
Dodany dnia 06 października 2014 13:30
|
Fusionista --- XxX --- Postów: 3944 Data rejestracji: 15.08.11 |
Poranny toster nad wodą |
|
|
Offline |
Dodany dnia 06 października 2014 14:21
|
Fusionista Kalisz Mój blog: kliknij! Postów: 2229 Data rejestracji: 15.09.12 |
Pychotka takie jedzonko |
|
|
Offline |
Dodany dnia 30 listopada 2014 12:55
|
MOD GRUPA --- XxX --- Oborniki śl Mój blog: kliknij! Postów: 3191 Data rejestracji: 08.09.13 |
Przypadkiem znalazłem przepis na szynka z szynkowara , zaciekawił mnie opis i się zagłębiłem w temat potem postanowiłem zakupić szynkowar i spróbować co z tego wyjdzie - tak to wygląda szynkowary są o rożnych pojemnościach ja zakupiłem 1,5 litra po spróbowaniu wyrobu doszedłem do wniosku ze jest zdecydowanie za mały bo mięska wchodzi 1,2 kg można w tym przygotować szynki , łopatkę ,karczek i drób , przepisów jest całe mnóstwo sposób przygotowanie jest prosty i szybki a oto łopatka peklowana i parzona bez chemii i konserwantów , na prawdę pychota każdy może przyrządzić mięsko pod swój smak
Jestem tu dla siebie, ale przede wszystkim dla innych |
|
|
Offline |
Dodany dnia 30 listopada 2014 13:11
|
Stary Wyjadacz --- XxX --- Przemyśl Mój blog: kliknij! Postów: 418 Data rejestracji: 29.01.13 |
Powiem Ci Darek że smakowicie Twoja szyneczka wygląda i tak jak mówisz zero chemii, a to w tym wszystkim najważniejsze
C&R |
|
|
Offline |
Dodany dnia 30 listopada 2014 13:16
|
MOD GRUPA --- XxX --- Oborniki śl Mój blog: kliknij! Postów: 3191 Data rejestracji: 08.09.13 |
Kamilu ,powiem tak, ze bardzo tak mi nie smakowało nic całkowicie inny smak
Jestem tu dla siebie, ale przede wszystkim dla innych |
|
Przejdź do forum: |