Nasze kulinaria. | Forum wędkarskie


Portal ludzi z pasją tworzony przez ludzi z pasją

Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi. Jan Paweł II


Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Ostatnie Fotki

Sumik 131cm
Sum ok. 30kg
Sum ok. 30kg
Nowy popychacz pontonowy ;o)
Sumy na woblery Sowa
Dwa razy 2m+ na Sowę
Rekordowy sandacz na Woblera Sowa
Nasza moc w polaczeniu z Woblerami Sowa

Na forum na skróty

Wynajmę łódkę w Paryżu w celach wędkarskich i turystycznych

Wynajmę łódkę w Paryżu w celach wędkarskich i turystycznych Wynajmę łódkę w Paryżu w celach wędkarskich i turystycznych
Kliknij w obrazek żeby zobaczyć szczegóły

Witamy na stronie poświęconej rekinowi słodkowodnemu ;)

Na tym forum dowiecie się jak złowić suma, jaki potrzebujecie sprzęt do tego celu, jakich metod najlepiej użyć do łowienia tej ryby, a także zobaczycie duże sumy łowione przez naszych użytkowników, rekordowe sumy w Polsce i na świecie i wiele innych informacji dotyczących Suma Europejskiego i nie tylko. Zapraszamy wszystkich do zarejestrowania się i aktywności na Naszym Portalu.

Zobacz temat

/ INNE / Kulinaria

 
Nasze kulinaria.

Krzysztof Bulenda

Offline

Dzięki za przepis, teraz do sklepu po produkty i pichcić grin. Pozdro.
 

Daniel Hankiewicz

Offline

Mam nadzieje że będą smakować, nie zapomnij o sosach Haha
 

Filipka

Offline

forumsumowe.pl/h/fshzw_tartajpg_1e675.jpg

Tarta z grzybami Usmiech Kruche ciasto czyli mąka, masło i jajko. Góra jak kto lubiUsmiech Grzybki , serek zapiekany i pietruszka Usmiech Ja czasem lubię z dodatkiem kurczakaUsmiech
Taki przepis mojej żonyUsmiech Polecam
 

Grzegorz Dudek

Offline

A ja polecam każdemu kociołek.


www.forumsumowe.pl/images/photoalbum/album_23/52356cae60c90_.jpg

Głównie robię w nim 10litrów gulaszu.
Mój przepis to 1,5kg łopatki, 1kg kiełbasy, i jakie mięso mam , 2 przyprawy "chłopski garnek" papryczka chili, różne zioła, czosnek, . Resztę kociołka wypełniam cebulą, cukinią, ziemniakami, marchwią, pietruszką, selerem, porem, 1 jabłko + woda. Całość gotuję około 3 godziny, od czasu do czasu zamieszając.
Dla mnie i dla wszystkich których częstuję to rewelacja, ostatnio często robię go na budowie i przyznam że jest to w miarę ekonomiczne, łatwe w zrobieniu i kociołek 10litrowy nakarmi 15 chłopów na budowie Haha
https://www.grzeg...
Blog inwestora w nieruchomości w U.K
 

Mariusz Kowalski

Offline

Super sprawa,na rybkach też miałem okazję jeść mięsko ziemniaczki i kapustę i smaczek bajka.
 

Jozefp

Offline

Poranny toster nad wodą Haha
www.forumsumowe.pl/images/photoalbum/album_18/54327ccc6d510_dsc-4255.jpg
 

Mariusz Kowalski

Offline

Pychotka takie jedzonko Okok
 

Dariusz Kucharski

Offline

Przypadkiem znalazłem przepis na szynka z szynkowara , zaciekawił mnie opis i się zagłębiłem w tematFoto potem
postanowiłem zakupić szynkowar i spróbować co z tego wyjdzie - tak to wygląda

forumsumowe.pl/h/fshzw_20141130_123458_d3ecc.jpg

szynkowary są o rożnych pojemnościach ja zakupiłem 1,5 litra po spróbowaniu wyrobu doszedłem do wniosku ze jest zdecydowanie za mały wysmiewacz bo mięska wchodzi 1,2 kg
można w tym przygotować szynki , łopatkę ,karczek i drób , przepisów jest całe mnóstwo
sposób przygotowanie jest prosty i szybki
a oto łopatka peklowana i parzona

forumsumowe.pl/h/fshzw_rotation_of_20141130_105113_f7ef1.jpg

bez chemii i konserwantów , na prawdę pychota każdy może przyrządzić mięsko pod swój smakOkok
Jestem tu dla siebie, ale przede wszystkim dla innych
 

Kamil Kielbowicz

Offline

Powiem Ci Darek że smakowicie Twoja szyneczka wygląda i tak jak mówisz zero chemii, a to w tym wszystkim najważniejsze Usmiech
C&R
 

Dariusz Kucharski

Offline

Kamilu ,powiem tak, ze bardzo tak mi nie smakowało nic całkowicie inny smakOkok
Jestem tu dla siebie, ale przede wszystkim dla innych
 
Do góry

Przejdź do forum:

Hosting zdjęć wędkarskich

Wędkarski hosting zdjęć
Wygenerowano w sekund: 1.65
51,609,770 unikalne wizyty