Kto ?yje nadziej?, umrze g?odny. -Benjamin Franklin
Na tym forum dowiecie si? jak z?owi? suma, jaki potrzebujecie sprz?t do tego celu, jakich metod najlepiej u?y? do ?owienia tej ryby, a tak?e zobaczycie du?e sumy ?owione przez naszych u?ytkowników, rekordowe sumy w Polsce i na ?wiecie i wiele innych informacji dotycz?cych Suma Europejskiego i nie tylko. Zapraszamy wszystkich do zarejestrowania si? i aktywno?ci na Naszym Portalu.
Wybór ko?owrotka na karpia
|
|
Offline |
Dodany dnia 02 czerwca 2017 20:46
|
![]() Podgl?dacz ze sk?onno?ciami do dyskusji ![]() Mój blog: kliknij! Postów: 41 Data rejestracji: 26.02.17 |
Nie wiem jak jest z allegro, jak wygl?da sprawa zwrotów i nieuczciwych sprzedaj?cych, cho? slyszalem nieciekawe opinie co do niec uzciwych sprzedaj?cych, ?e ci??ko odzyska? pieni?dze w takich sytuacjach. Raz kupi?em zestaw 3 ko?owrotków daiwa windcast z 5500, da?em za nie 200 funtów na aukcji na ebayu. Zdj?cia by?y ok, wszystko w opisie hula?o jak trzeba. Jak otworzy?em paczke, to mi szczena opad?a, wygl?d okej, ale luzy wsz?dzie, jak w 10 letnim kongerze. Sprzedaj?cy nie chcia? przyj?? reklamacji. Napisa?em do ebaya, w ci?gu tygodnia dosta?em pieni??ki z powrotem od ebaya, oni zajmuj? sci?ganiem pieni?dzy od nie uczciwego sprzedaj?cego i obci??aj? go kosztami wysy?ki. Tak?e jak narazie naprawde ebaya moge tylko chwali? ![]() |
|
Przejdź do forum: |
Temat | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post |
---|---|---|---|
Wybór kotwicy na rzek? | ?odzie, pontony i inne ?rodki p?ywaj?ce | 1 | 21 listopada 2019 21:31 |
M?tlik w g?owie - wybór sprz?tu. | W?dziska spinningowe na suma | 4 | 08 stycznia 2018 21:41 |
Jaki sprz?t na karpia? | Sprz?t karpiowy | 30 | 04 sierpnia 2017 10:40 |
Ponton do wywózki STRI? 1. Dobry wybór za 400z?? | ?odzie, pontony i inne ?rodki p?ywaj?ce | 1 | 13 lipca 2017 16:51 |
Jaki kijaszek na karpia | Karpiowe forum ogólne | 39 | 07 grudnia 2016 11:27 |