Dramatem naszej epoki jest to, że głupota zabrała się do myślenia. Jean Cocteau.
Na tym forum dowiecie się jak złowić suma, jaki potrzebujecie sprzęt do tego celu, jakich metod najlepiej użyć do łowienia tej ryby, a także zobaczycie duże sumy łowione przez naszych użytkowników, rekordowe sumy w Polsce i na świecie i wiele innych informacji dotyczących Suma Europejskiego i nie tylko. Zapraszamy wszystkich do zarejestrowania się i aktywności na Naszym Portalu.
Śmierdzielki na wiosnę
|
|
Offline |
Dodany dnia 18 lutego 2013 19:25
|
Podglądacz ze skłonnościami do dyskusji Zielona Góra Mój blog: kliknij! Postów: 28 Data rejestracji: 10.05.12 |
Witam Panowie. Macie jakieś sprawdzone przepisy na kuleczki mięsne- śmierdziuszki na wiosnę, bo przymierzama sie do robienia kulek po raz pierwszy i szukam jakiegos sprawdzonego przepisu? Pozdrawiam |
|
|
Offline |
Dodany dnia 31 maja 2013 20:18
|
Podglądacz ze skłonnościami do dyskusji Wrocław Postów: 13 Data rejestracji: 05.08.12 |
Sam robiłem pachnące i straszna lipa. Dużo roboty i zamieszania w kuchni. Porządne gotowe mieszanki, nawet bazowe, kosztują tyle samo co zwykłe gotowe kulki. Jedyne co to możesz zrobić droższe i być może lepsze. Chociaż jak znam życie to dwie pierwsze serie kulek karpie będą omijać szerokim łukiem :] Tu ciekawy przepis na bogate kulki śmierdziuli http://www.youtub...BLyz-MTe9U Ja polecam kupić gotowe kulki śmierdziuszki wsypać do wiadra i zalać olejami, boosterami, liquid food .. i czym się da ( w granicach rozsądku). Pomoczyć w takiej zalewie 24h i na łowisko. Smród nieziemski, a jak dotkniesz gołą ręką to przez cały dzień nietaktem będzie podać ją komuś do przywitania PS. Pomieszaj śmierdzielki z owocowymi smakami teraz to modne...
Pozdrawiam |
|
|
Offline |
Dodany dnia 01 czerwca 2013 11:06
|
Podglądacz Legnica Postów: 9 Data rejestracji: 22.05.13 |
Witam. To jest mój sprawdzony mix od kilku lat na 10kg. 3 kg mąka kukurydziana 0,5 kg bird food 1 kg mąka sojowa odtłuszczona 2 kg mąka sojowa pełnotłusta 0,5 kg mąka kryl 0,25 kg mąka GLM 0,5 kg mąka LT 94 0,5 kg mąka pre-digest 0,3 kg gluten pszenny 0,3 kg serwatka 0,3 kg blood powder 0,35 kg insect 100 gr betaina 150 gr mączka squid liver 0,3 kg drożdze piwne |
|
Przejdź do forum: |