Dawniej młodzi mężczyźni szukali sobie żon. Teraz wyszukują sobie teściów. Diana Webster.
Na tym forum dowiecie się jak złowić suma, jaki potrzebujecie sprzęt do tego celu, jakich metod najlepiej użyć do łowienia tej ryby, a także zobaczycie duże sumy łowione przez naszych użytkowników, rekordowe sumy w Polsce i na świecie i wiele innych informacji dotyczących Suma Europejskiego i nie tylko. Zapraszamy wszystkich do zarejestrowania się i aktywności na Naszym Portalu.
Nowicjusz chce suma - Wrocław
|
|
Offline |
Dodany dnia 31 sierpnia 2024 20:26
|
![]() Podglądacz ![]() Postów: 9 Data rejestracji: 06.06.12 |
Witajcie. Mam straszną ochotę na złowienie suma. Chodzi o stacjonarny połów. Czytam oglÄ…dam i im wiÄ™cej czytam to wychodzi, Ĺźe sum to tylko na Ĺźywca. Nie zaleĹźy mi na smokach, starczy mi i metrĂłwka. WiÄ™c pytanie do znawcĂłw: Czy jest szansa na suma w ciÄ…gu dnia lub wieczĂłr - powiecie , Ĺźe oczywiĹ›cie ale czy aby na pewno ? Nie ukrywam, Ĺźe proĹ›ciej jest mi zasadzić siÄ™ na niego z wÄ…trĂłbkÄ… lub RosĂłwka wiÄ™c pytanie jaka jest szansa? Czy stosuje ktoĹ› siatki pva do wÄ…trĂłbki? Chodzi o zarzucenie przynÄ™ty ![]() Czy jest ktoĹ› z WrocĹ‚awia kto podpowie gdzie najĹ‚atwiej go znaleźć? Jestem juĹź ktĂłryĹ› raz na Gajkowie ale coĹ› nie mam szczęścia. MoĹźe jakaĹ› podpowiedĹş? DziÄ™kujÄ™ za pomoc |
|
|
Offline |
Dodany dnia 07 września 2024 18:37
|
![]() Support ![]() Paryż Mój blog: kliknij! Postów: 19309 Data rejestracji: 15.05.10 |
To forum to juĹź tylko archiwum. Nie ma technika zeby poprawil niedziaĹajÄ
ce polskie znaki
Metoda na suma Kołowrotek sumowy Wędka na suma Na pytania odnośnie sprzętu i wszystkie inne związane z poławianiem suma odpowiadam TYLKO NA FORUM |
|
Przejdź do forum: |
Temat | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post |
---|---|---|---|
Wielkosc żywca na suma | Przynęty żywe używane żeby złowić suma | 4 | 22 sierpnia 2024 15:32 |
Kołowrotek na suma do połowu stacjonarnego dla początkującego do 200zł | Kołowrotki na suma do połowów stacjonarnych | 413 | 21 maja 2021 19:37 |
Wędka na suma do połowów stacjonarnych od 200 do 500zł | Wędziska sumowe do połowów stacjonarnych | 224 | 23 lutego 2021 09:10 |
Sygnalizator brań wstrząsowy na suma | Elektronika w wędkarstwie, echosondy dla wędkarzy, | 207 | 07 września 2020 12:50 |
Czy ta wędka jest dobra na suma? | Forum ogólne o sumach | 1 | 29 grudnia 2019 17:46 |