Aby poznać człowieka, trzeba beczkę soli z nim zjeść.
Na tym forum dowiecie się jak złowić suma, jaki potrzebujecie sprzęt do tego celu, jakich metod najlepiej użyć do łowienia tej ryby, a także zobaczycie duże sumy łowione przez naszych użytkowników, rekordowe sumy w Polsce i na świecie i wiele innych informacji dotyczących Suma Europejskiego i nie tylko. Zapraszamy wszystkich do zarejestrowania się i aktywności na Naszym Portalu.
Testujemy rękodzieło sumowe
|
|
Offline |
Dodany dnia 01 maja 2021 20:40
|
Support Paryż Mój blog: kliknij! Postów: 19297 Data rejestracji: 15.05.10 |
Witamy po kilku miesiącach przerwy Tradycja nakazuje otworzyć sezon 1 maja i tak też zrobiliśmy. Pierwsze zasiadki w roku przeznaczamy na przetestowanie woblerów kilku rękodzielników którzy pomogli mi w realizacji tego filmu: YouTube Video Kto nie oglądał polecam mimo iż film jest długi. Testując te woblery chcę zrobić promocję rękodzieła które jest bardzo bliskie memu sercu bo przecież od kilku lat łowię wyłącznie na rękodzieło od Czesław Sowiński i to z pięknymi efektami. Chcę również pokazać że do filmu nie wybrałem rękodzielników przypadkowych, robiących coś nieskutecznego. Testować będę ich alfabetycznie, tak jak było to umieszczone na mojej tablicy. Pierwszym jest rękodzielnik Artur Kałuża i jego woblery sumowe mieliśmy testować dziś. YouTube Video Fakt, na tarczy nie wróciliśmy bo to nam się nie zdarza ale robienie testów w wodzie o temp 14st nie ma sensu bo to nie vert. Zostawiamy to wiec na jakieś 2 czy 3 tyg i wrócimy kiedy woda się nieco ociepli. Na zdjęciu sum ok 160cm ( bardzo chudy, widać że po zimie jeszcze nie żrą dobrze) złowiony na woblera od Artur Kałuża Pozdrawiamy wszystkich bez wyjątku, wracamy do łowienia i testów za kilka tyg i życzymy wszystkim połamania kija
Metoda na suma Kołowrotek sumowy Wędka na suma Na pytania odnośnie sprzętu i wszystkie inne związane z poławianiem suma odpowiadam TYLKO NA FORUM |
|
|
Offline |
Dodany dnia 12 maja 2021 12:29
|
Podglądacz ze skłonnościami do dyskusji Koszyce Mój blog: kliknij! Postów: 37 Data rejestracji: 05.06.11 |
Mały chudy ale byk... Przyjdzie czas i na większe.... |
|
|
Offline |
Dodany dnia 19 czerwca 2021 12:36
|
Podglądacz Tarnów Postów: 9 Data rejestracji: 15.05.16 |
SUPER ! |
|
|
Offline |
Dodany dnia 21 stycznia 2023 20:01
|
Support Paryż Mój blog: kliknij! Postów: 19297 Data rejestracji: 15.05.10 |
Pozazdrościć tym co rąkodzieło sumowe wydziubują sobie sami
Metoda na suma Kołowrotek sumowy Wędka na suma Na pytania odnośnie sprzętu i wszystkie inne związane z poławianiem suma odpowiadam TYLKO NA FORUM |
|
Przejdź do forum: |
Temat | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post |
---|---|---|---|
Rękodzieło sumowe - blaski i cienie | Hand Made - Rękodzieło wędkarskie | 1 | 21 stycznia 2021 01:57 |
Woblery sumowe Artur Kałuża ,,arti" | Hand Made - Rękodzieło wędkarskie | 18 | 19 września 2020 21:02 |
[K][Z] Woblery sumowe Storm Subwart & Manns 30+ | Kupię zamienię oddam sprzęt wędkarski | 1 | 02 marca 2019 18:25 |
Plecionki sumowe (opinie) | Plecionki sumowe, żyłki na suma, przypony na suma | 373 | 05 lutego 2019 21:51 |
Sumowe podpórki | Podpórki sumowe, sygnalizatory elektroniczne | 599 | 20 listopada 2018 23:25 |