"Istotną wadą kobiety jest to, że tracimy przez nie zbyt wiele czasu, ale jest to najpiękniej stracony czas. - autor nieznany"
Na tym forum dowiecie się jak złowić suma, jaki potrzebujecie sprzęt do tego celu, jakich metod najlepiej użyć do łowienia tej ryby, a także zobaczycie duże sumy łowione przez naszych użytkowników, rekordowe sumy w Polsce i na świecie i wiele innych informacji dotyczących Suma Europejskiego i nie tylko. Zapraszamy wszystkich do zarejestrowania się i aktywności na Naszym Portalu.
Wybór kołowrotka na karpia
|
|
Offline |
Dodany dnia 02 czerwca 2017 20:46
|
![]() Podglądacz ze skłonnościami do dyskusji ![]() Mój blog: kliknij! Postów: 41 Data rejestracji: 26.02.17 |
Nie wiem jak jest z allegro, jak wygląda sprawa zwrotów i nieuczciwych sprzedających, choć slyszalem nieciekawe opinie co do niec uzciwych sprzedających, że ciężko odzyskać pieniądze w takich sytuacjach. Raz kupiłem zestaw 3 kołowrotków daiwa windcast z 5500, dałem za nie 200 funtów na aukcji na ebayu. Zdjęcia były ok, wszystko w opisie hulało jak trzeba. Jak otworzyłem paczke, to mi szczena opadła, wygląd okej, ale luzy wszędzie, jak w 10 letnim kongerze. Sprzedający nie chciał przyjąć reklamacji. Napisałem do ebaya, w ciągu tygodnia dostałem pieniążki z powrotem od ebaya, oni zajmują sciąganiem pieniędzy od nie uczciwego sprzedającego i obciążają go kosztami wysyłki. Także jak narazie naprawde ebaya moge tylko chwalić ![]() |
|
Przejdź do forum: |
Temat | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post |
---|---|---|---|
Pomoc w doborze kołowrotka. | Forum ogólne o sumach | 4 | 01 grudnia 2020 11:44 |
Wybór kotwicy na rzekę | Łodzie, pontony i inne środki pływające | 1 | 21 listopada 2019 21:31 |
Dobór kołowrotka do wędziska | Kołowrotki na suma do połowów stacjonarnych | 7 | 24 stycznia 2018 02:48 |
Kupię cześci do kołowrotka Unicat vs7000i | Kupię zamienię oddam sprzęt wędkarski | 1 | 21 stycznia 2018 14:35 |
Mętlik w głowie - wybór sprzętu. | Wędziska spinningowe na suma | 4 | 08 stycznia 2018 21:41 |