Zycie jest jak sciek. To co z niego wyciagniecie zalezy od tego co wczesniej wprowadziliscie
Na tym forum dowiecie się jak złowić suma, jaki potrzebujecie sprzęt do tego celu, jakich metod najlepiej użyć do łowienia tej ryby, a także zobaczycie duże sumy łowione przez naszych użytkowników, rekordowe sumy w Polsce i na świecie i wiele innych informacji dotyczących Suma Europejskiego i nie tylko. Zapraszamy wszystkich do zarejestrowania się i aktywności na Naszym Portalu.
Śmierdzielki na wiosnę
|
|
Offline |
Dodany dnia 18 lutego 2013 19:25
|
Podglądacz ze skłonnościami do dyskusji Zielona Góra Mój blog: kliknij! Postów: 28 Data rejestracji: 10.05.12 |
Witam Panowie. Macie jakieś sprawdzone przepisy na kuleczki mięsne- śmierdziuszki na wiosnę, bo przymierzama sie do robienia kulek po raz pierwszy i szukam jakiegos sprawdzonego przepisu? Pozdrawiam |
|
|
Offline |
Dodany dnia 31 maja 2013 20:18
|
Podglądacz ze skłonnościami do dyskusji Wrocław Postów: 13 Data rejestracji: 05.08.12 |
Sam robiłem pachnące i straszna lipa. Dużo roboty i zamieszania w kuchni. Porządne gotowe mieszanki, nawet bazowe, kosztują tyle samo co zwykłe gotowe kulki. Jedyne co to możesz zrobić droższe i być może lepsze. Chociaż jak znam życie to dwie pierwsze serie kulek karpie będą omijać szerokim łukiem :] Tu ciekawy przepis na bogate kulki śmierdziuli http://www.youtub...BLyz-MTe9U Ja polecam kupić gotowe kulki śmierdziuszki wsypać do wiadra i zalać olejami, boosterami, liquid food .. i czym się da ( w granicach rozsądku). Pomoczyć w takiej zalewie 24h i na łowisko. Smród nieziemski, a jak dotkniesz gołą ręką to przez cały dzień nietaktem będzie podać ją komuś do przywitania PS. Pomieszaj śmierdzielki z owocowymi smakami teraz to modne...
Pozdrawiam |
|
|
Offline |
Dodany dnia 01 czerwca 2013 11:06
|
Podglądacz Legnica Postów: 9 Data rejestracji: 22.05.13 |
Witam. To jest mój sprawdzony mix od kilku lat na 10kg. 3 kg mąka kukurydziana 0,5 kg bird food 1 kg mąka sojowa odtłuszczona 2 kg mąka sojowa pełnotłusta 0,5 kg mąka kryl 0,25 kg mąka GLM 0,5 kg mąka LT 94 0,5 kg mąka pre-digest 0,3 kg gluten pszenny 0,3 kg serwatka 0,3 kg blood powder 0,35 kg insect 100 gr betaina 150 gr mączka squid liver 0,3 kg drożdze piwne |
|
Przejdź do forum: |