Blog wędkarski Adam Gasior | Forum sumowe


Portal ludzi z pasją tworzony przez ludzi z pasją

Jeśli mówisz prawdę, nie musisz niczego pamiętać. Mark Twain


Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Ostatnie Fotki

Sumik 131cm
Sum ok. 30kg
Sum ok. 30kg
Nowy popychacz pontonowy ;o)
Sumy na woblery Sowa
Dwa razy 2m+ na Sowę
Rekordowy sandacz na Woblera Sowa
Nasza moc w polaczeniu z Woblerami Sowa

Na forum na skróty

Wynajmę łódkę w Paryżu w celach wędkarskich i turystycznych

Wynajmę łódkę w Paryżu w celach wędkarskich i turystycznych Wynajmę łódkę w Paryżu w celach wędkarskich i turystycznych
Kliknij w obrazek żeby zobaczyć szczegóły

Witamy na stronie poświęconej rekinowi słodkowodnemu ;)

Na tym forum dowiecie się jak złowić suma, jaki potrzebujecie sprzęt do tego celu, jakich metod najlepiej użyć do łowienia tej ryby, a także zobaczycie duże sumy łowione przez naszych użytkowników, rekordowe sumy w Polsce i na świecie i wiele innych informacji dotyczących Suma Europejskiego i nie tylko. Zapraszamy wszystkich do zarejestrowania się i aktywności na Naszym Portalu.

Blog

Adam Gasior

Adam Gasior

Pochodzi z: brak

Kraj zamieszkania:  Polska

Zainteresowania:

Ulubione łowiska:

O mnie:

Moja przygoda z wędkarstwem rozpoczęła się w wieku 6lat.
Próbowałem różnych technik i metod, obecnie od 2 lat skupiłem się tylko na sumach, łowie je ( próbuję) łowić za pomocą boi i na spining.
Moje ulubione łowiska znajdują się na Odrze poniżej Wrocławia . Drugą pasją jest myślistwo.
Pozdrawiam
Adam

Ostatnie wpisy:
25.01, 2013
Gotowanie na zasiadkach
Najbardziej lubię wspólne wyjazdy z Krystianem i Irkiem. W czasie takich wyjazdów jedno jest pewne że atmosfera będzie przednia i jedzenie pyszne . :) Na takie wyjazdy zabieramy zawsze ze sobą kociołek i grilla, ale skupie się na kociołku. Najczęściej w kotle przyrządzamy 3 potrawy : - Rosół - Żurek - Zapiekankę Może opiszę najprostszą i najszybszą potrawę do przygotowania , zapiekankę. #Składniki jakie będziemy potrzebowali do stworzenia zapiekanki to : -Boczek najlepiej żeby miał sporo skóry (która wykorzystamy w dalszym etapie ) - Kiełbasa ( według uznania jaką kto lubi ) - Pieczarki - Cebula - Ziemniaki - Przyprawy (sól , pieprz, czerwona papryka słodka lub pikantna) w zależności jaką potrawę lubimy. Ilość składników dobieramy do wielkości kociołka #Przygotowanie Odcinamy skórę z boczku i obkładamy nią dno kociołka, żeby zapiekanka się nam nie przypaliła. Boczek , kiełbaskę, pieczarki ,ziemniaki ,cebulę kroimy i przekładamy warstwami zaczynamy od boczku ,na s...
Ostatnie dodane zdjęcia:
Ostatnie dodane filmy:

Aktualnie online

Gości online: 20

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 8,323
Najnowszy użytkownik: RadekZrywka

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

25 marca 2024 16:00
Dziekuje Artur za odpowiedz. Smutne jest jak ten czas szybko leci Smutny

31 stycznia 2024 10:10
Od dwoch lat nie lowie bo nie mam czasu. Innych nie kupikem, te sa swietne. Kupilem w zeszlym roku dwa dodatkowe pod inna nazwa. wieksze szpule do stacji maja, 12000 model.

23 stycznia 2024 21:57
Dzien Dobry, Artur i jak po 3 latach uzytkowania spisuja sie Twoje Lurekillery? co sie w nich zuzylo? jakies luzy czy cos dostaly? czy moze wysiadly i krecisz juz z synami czyms innym? bardzo prosze o

14 listopada 2023 19:06
Chodzi o polskie znaki, bez nich jest ok, polskie wywalaja wssio.

14 listopada 2023 19:05
Forum wykrzacza siÄ™ i nawet technik nie zrobil tego jak nalezy,

16 października 2023 20:03
Artur, zrobîe̛ du̟o dla wędkarsywa sumowego w Polsce, pamiętam, i dziękuje, pozdrawiam

14 października 2023 12:29
Witajcie kochani Usmiech Haha

14 października 2023 12:29
Witajcie kochani Usmiech Haha

02 października 2023 22:00
Witam po 4 latach nieobecności

29 czerwca 2023 17:51
Te forum to matka wiekszosci sumiarzy w Polsce Usmiech

Archiwum shoutboksa

Urodziny!

Nasz baner

Forum Sumowe - portal sumowy
Wygenerowano w sekund: 1.66
51,303,366 unikalne wizyty