Nasze kulinaria. | Forum wędkarskie


Portal ludzi z pasją tworzony przez ludzi z pasją

Gorzki to chleb jest Polskość. . . Autor: Cyprian Kamil Norwid


Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Ostatnie Fotki

Sumik 131cm
Sum ok. 30kg
Sum ok. 30kg
Nowy popychacz pontonowy ;o)
Sumy na woblery Sowa
Dwa razy 2m+ na Sowę
Rekordowy sandacz na Woblera Sowa
Nasza moc w polaczeniu z Woblerami Sowa

Na forum na skróty

Wynajmę łódkę w Paryżu w celach wędkarskich i turystycznych

Wynajmę łódkę w Paryżu w celach wędkarskich i turystycznych Wynajmę łódkę w Paryżu w celach wędkarskich i turystycznych
Kliknij w obrazek żeby zobaczyć szczegóły

Witamy na stronie poświęconej rekinowi słodkowodnemu ;)

Na tym forum dowiecie się jak złowić suma, jaki potrzebujecie sprzęt do tego celu, jakich metod najlepiej użyć do łowienia tej ryby, a także zobaczycie duże sumy łowione przez naszych użytkowników, rekordowe sumy w Polsce i na świecie i wiele innych informacji dotyczących Suma Europejskiego i nie tylko. Zapraszamy wszystkich do zarejestrowania się i aktywności na Naszym Portalu.

Zobacz temat

/ INNE / Kulinaria
Kto jeszcze czyta ten temat? 1 gość(ci)

 
Nasze kulinaria.

Kamil Kielbowicz

Offline

Przekąska na szybko, a jakże smacza Okok

Składniki:
-chleb razowy
-pomidorki koktajlowe
-mozarella
-oregano

W piekarniku 10-15 minut aż się ser roztopi, a chleb się zrobi chrupki Usmiech
forumsumowe.pl/h/fshzw_20150125_160350_e270d.jpg
C&R
 

Kazimierzp

Offline

I do tego koniecznie czteropak piwka, mniam, mniam.
 

Bartosz Wasielewski

Offline

Kamil Kielbowicz napisał(a):

Przekąska na szybko, a jakże smacza Okok

Składniki:
-chleb razowy
-pomidorki koktajlowe
-mozarella
-oregano

W piekarniku 10-15 minut aż się ser roztopi, a chleb się zrobi chrupki Usmiech
forumsumowe.pl/h/fshzw_20150125_160350_e270d.jpg


A gdzie mięcho? zly
forumsumowe.pl/h/fshzw_userbar2_df3ad.jpg
Jest różnica czy robisz komuś "Łaskę", czy "Laske" - prof. Jerzy Bralczyk
 

Kamil Kielbowicz

Offline

Mięcho będzie innym razem, czasami trzeba coś bezmięsnego zjeść Usmiech
C&R
 

Martink

Offline

Nie wiem jak u was, ale jak nie zjem mięsa to jakiś taki głodny chodzę...
 

daddax

Offline

Mięsko pływa w wodzie z wąsami.wysmiewacz
 

Filipka

Offline

Ogólnie nie przepadam za bigosem ale Beata właśnie zrobiła w proporcjach 30 % kapusty kiszonej i 70% wołowiny ,boczku i kiełbasy ! Haha Od dziś jestem maniakiem Haha
 

Martink

Offline

Nie ma to jak bigos myśliwski... Kapusta w garnku, mięso w lesie :-)
 

Tomasz Seta

Offline

Smażona rybka w zalewie octowej:
Zalewę robię w stosunku 1/5 (szklanka octu na pięć szklanek wody),na każdy litr takiej zalewy daje płaską łyżkę soli i dwie cukru,kilka ziarnek ziela angielskiego i kilka liści laurowych.Całość gotuję kilka minut a chwilę przed wrzeniem dodaję talarki marchewki i cebuli.Osolone płoteczki obtaczam w mące i smażę na głębokim oleju po 2-3 minuty na stronę,układam w słoiku i zalewam gorącą zalewą.Stawiam do ostygnięcia denkiem do dołu w celu zawekowania.Tak zamarynowane rybki można trzymać kilka miesięcy ale konsumować można już po tygodniu (szkielet już jest mięciutki nie mówiąc o innych ościach).Dobre na kanapkę a można też po ludzku do wódeczki Okok
 

Dariusz Kucharski

Offline

Taka rybka to na prawdę coś pysznego Okok też stosuję ten przepis pfft
Jestem tu dla siebie, ale przede wszystkim dla innych
 
Do góry

Przejdź do forum:

Hosting zdjęć wędkarskich

Wędkarski hosting zdjęć

Podobne Tematy

Temat Forum Odpowiedzi Ostatni post
Nasze akwaria i ich mieszkańcy Hyde Park 152 17 grudnia 2016 15:42
Nasze zwierzaki Hyde Park 28 27 lutego 2016 18:16
Nasze drinki i nalewki. Kulinaria 135 06 października 2015 22:45
Plecionka przyponowa do stacjonarki - nasze opinie Plecionki sumowe, żyłki na suma, przypony na suma 21 21 sierpnia 2015 19:55
Nasze sumowe rekordy Relacje z wypraw na suma 5 01 lipca 2015 23:13
Wygenerowano w sekund: 1.57
51,459,879 unikalne wizyty